ITS Reizen

Meer als 25 jaar een begrip...

VAN VAKANTIEBUS TOT VIP-COACH


Vanaf de start, in 1989, heeft busverhuurder ITS Reizen in Bolsward zich gericht op het betere groepsvervoer. Dat zie je aan de onderscheidend belijnde en beletterde touringcars van vooraanstaande bussenbouwers als Van Hool en Setra, maar ook aan de klantenbenadering en -behandeling. Een bus kun je overal huren, maar een bovengemiddeld luxe touringcar met een keurig geklede, vriendelijke chauffeur in het kader van een vervoerspakket op maat vinden, dat valt vandaag de dag niet mee.

Henk Sjollema en Anne Mulder zijn dan ook zeer selectief bij de aankoop van bussen en het aantrekken van personeel. Want de persoonlijke betrokkenheid bij de vervoerswensen van de klant hebben ze een hele rits respectabele klanten opgeleverd. Van talrijke zakenclubs, bedrijven, overheden als de Provincies, Friese gemeenten tot reisorganisaties. Relaties die het leuk vinden dat zij niet alleen zitplaats huren, maar een bus die zo ingedeeld en uitgerust is als zij dat graag willen.

Keuze
Al is ITS een klein busbedrijf, de onderneming biedt meer variatie dan vele groten. Er zijn twee VIP-bussen, waarvan één de officiële bus van de provincie is en dus voorzien is van het logo van de provincie. Deze bus heeft een salonachtig interieur met achter een rondzit in U-vorm en om tafeltjes gegroepeerde stoelen.
Voor mensen die slecht ter been zijn of aan een rolstoel gebonden zijn, heeft ITS een speciale bus met verlaagde instap en een rolstoellift. De indeling is variabel, maar veelvoorkomend is 10 rolstoelen en 35 vaste stoelen.
Speciaal voor touroperators en gotere gezelschappen is de 91-persoons dubbeldekker.

Tariefstelling
“Onze prijsstelling is voor wat wij bieden aanlokkelijk. Stunten doen we niet, in het belang van de veiligheid, de kwaliteit, reinheid, comfort en uitstraling van de bus en de sfeer. Wie aan boord stapt van één van onze bussen voelt zich thuis, of beter gezegd uit. Wij vervoeren kostbaar goed, mensen, en die moeten een fijne reis hebben gehad, ongeacht het doel van de trip. In ons geval praat je ook vaak over zakelijke en politiek-bestuurlijke relaties van onze opdrachtgevers waarmee ze op excursie gaan of die een dagje uit aangeboden hebben gekregen. Dat moet goed.”

Garanties
Dat het goed is bij ITS bewijzen ook het ISO 9001 certificaat en het mogen voeren van logo’s van vooraanstaande organisaties en overheden.
Henk Sjollema, zelf ook regelmatig achter het stuur te vinden: “Wij zijn trots op onze klanten en onze klanten zijn net als wij trots op ‘hun’ bus. Ik ben zelf bussengek en dan heb je er gewoon zin in er wat meer van te maken.”

ITS Reizen - De Ward 1, 8701 MB Bolsward - Tel. +31 (0)515 - 576 700 - Fax +31 (0)515 - 574 164 - E-mail   [email protected]