Touringcar verhuur

voor elke reis de perfecte touringcar...

SETRA S431 DT DUBBELDEKKER 88 PERSONEN

Met uitzonderlijk comfort en royale zitplaatsen op twee niveaus bied deze dubbeldekker plaats aan 88 passagiers.

Vanaf het panoramabovendek is reizen een bijzondere beleving, dit word extra versterkt door alle comfort in deze touringcar waaronder een complete boordkeuken en de modernste klimaatbeheersing.

Deze unieke touringcar, de enige in Fryslan, is voorzien van Afstand radar tempomaat (ART) een radar om de afstand tot uw voorganger te regelen. Wanneer een voorganger plotseling remt, volgt de bus automatisch door ook te remmen. Ook kan bij mist uw voorganger tot op 200 meter waargenomen worden inclusief hun snelheid. De Active Brake Assist 3 (ABA-3) zorgt ervoor dat de touringcar helemaal zelfstandig tot stilstand komt wanneer er plotseling een stilstaand obstakel zich op de rijbaan bevind. Door de Electronic Stability Program (ESP) kan bij een uitwijkmanoeuvre de touringcar niet kantelen.

Daarnaast voldoet deze touringcar aan de hoogste kwalificatie met betrekking op milieueisen door zijn euro 6 motor en wordt in elke millieuzone van alle Europese steden toegestaan. Door de Predictive Powertrain Control (PPC) die werkt door middel van een topografische GPS-kaart volgt de bus in bergachtige gebieden de meest economische snelheden voor een zo economisch verbruik van brandstof.

Met zijn 510 pk en eigen gewicht van 19.000 kg worden de sterkste hellingen in de bergen met gemak bedwongen.

ITS Reizen - De Ward 1, 8701 MB Bolsward - Tel. +31 (0)515 - 576 700 - Fax +31 (0)515 - 574 164 - E-mail   [email protected]